Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της Γιούλης (Τζούλια) Μπάρκα. Συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο αντίο.

90975890-1FA5-49DE-AF38-4A3235C64F71Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα, η οποία έφυγε χτες από τη ζωή, μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της συνόδεψαν την ηθοποιό στην τελευταία της κατοικία, στη Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής.

https://youtu.be/OcPrV9Bqrl4
Ποια ήταν η Τζούλια Μπάρκα
Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.
Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.
Κατά τη διάρκεια του Σόου της σε Νυχτερινό Μαγαζί το 2002 η Τζούλια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, το χτύπημα της μοίρας ήταν αμείλικτο, καθώς προσεβλήθη από καρκίνο.
Δυστυχώς, η Τζούλια δεν μπόρεσε να τα «βάλει» και με την επάρατη νόσο και χθες το βράδυ, κατέληξε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ