Αδυνάτισμα: Μπορείς να χάσεις δεκάδες κιλά «με μία παράξενη μέθοδο, χωρίς δίαιτα και γυμναστική»;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 0855

Το καλοκαίρι έφτασε και πληθαίνουν οι διαφημίσεις που σου υπόσχονται να σου εξασφαλίσουν το πολυπόθητο σώμα, χωρίς δίαιτα, χωρίς στερήσεις και χωρίς γυμναστική. Μερικοί μάλιστα πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι μπορείς να χάσεις κιλά ακόμα και καθήμενος στον καναπέ και έχοντας το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Ισχύει;

Παρατηρώντας για παράδειγμα την εικονιζόμενη κοπέλα στην διαφήμιση, βλέπουμε να διαθέτει μία μυϊκή μάζα που δεν μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από την εξαιρετικά εντατική γυμναστική. Για να αποκτήσεις τέτοιο σώμα, πρέπει να μοχθήσεις. Για να φτάσει ο μυς σε τέτοια μυϊκή ανάπτυξη, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επίπονη γυμναστική με αντιστάσεις, κοινώς βάρη ή λάστιχα, ώστε να μπορέσει να αποκτηθεί η μάζα που βλέπετε στη φωτογραφία. Καμιά μαγική, μυστική, απόκρυφη ή εξωγήινη μέθοδος δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει τέτοια αποτελέσματα. Βλέποντας μάλιστα και τους κοιλιακούς, είναι δεδομένο ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μπορεί να έγινε έτσι πλακώνοντας τα γλυκά, τα ζυμαρικά και τα κορεσμένα λίπη.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σίγουρα υπάρχουν κάποια βοηθήματα που μπορούν να επισπεύσουν την διαδικασία του αδυνατίσματος, δεν υπάρχει περίπτωση όμως να αποκτήσετε τέτοιο σώμα χωρίς να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες. Όλα τα άλλα είναι μύθοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ