21/04/2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τορπιλίζουν την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου οι ίδιοι οι «σύντροφοι» του!

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ!

Έχουμε ζήσει άπειρα εσωκομματικά μαχαιρώματα σε εθνικές εκλογές. Αυτό όμως που συμβαίνει στην Αχαΐα, δεν έχει προηγούμενο. Λες Φώφη και Βενιζέλος να θέλουν να χάσει το ΠΑΣΟΚ την έδρα στην Πάτρα, προκειμένου να μην εκλεγεί βουλευτής ο Γιώργος Παπανδρέου.

Διότι εάν το ΠΑΣΟΚ δεν βγάλει έδρα στην Αχαΐα, τότε η εκλογή του καταστροφέα της Ελλάδας πάει περίπατο! Βλέποντας λοιπόν ο κόσμος ιστορικά στελέχη όπως ο κύριος Κατσιφάρας, που διατηρεί άριστες σχέσεις με την κυρία Γεννηματά, αλλά και στελέχη με βαριά ονόματα, όπως ο Σπηλιόπουλος και ο Κατσικόπουλος που πρόσκεινται στον Βαγγέλη Βενιζέλο να μην ματώνουν την φανέλα όπως συνήθως κάνουν, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι Φώφη και Βενιζέλος όχι μόνον θέλουν να εξαφανίσουν πολιτικά τον Γιώργο Παπανδρέου, το επιδιώκουν κιόλας.

Και μην φανταστείτε ότι Θα χαθεί η έδρα για το ΠΑΣΟΚ. Καθε άλλο. Θα πάει στο νότιο τομέα της Αθήνας, όπου εκεί είναι υποψήφιος ο κύριος Παπαθεοδώρου, ο εκλεκτός της κυρίας Φώφης Γεννηματά, ο οποίος κόπηκε από την Αχαΐα μετά από σκληρή μάχη για να πάρει τη θέση του ο Γιώργος Παπανδρέου! Είναι η εκδίκηση του Παπαθεοδώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ