14/04/2021

Πως πρακτορες της ΜΙΤ έβαζαν φωτιές στην χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας που αποτελεί φερέφωνο του καθεστώτος Ερντογάν, ηρωοποιεί μυστικό πράκτορα επειδή είχε μυστική αποστολή να καίει δάση στην Ελλάδα, τα νησιά της αλλά και να τρομοκρατεί με βόμβες τουριστικούς προορισμούς όπως η Κρήτη και η Ρόδος.
https://www.dailymotion.com/video/x7cfyrh
“Δημιουργήσαμε ομάδες κρούσης, οργανωθήκαμε και αρχίσαμε να καίμε τα δάση τους, στα νησιά αλλά και την ενδοχώρα της Ελλάδας. Επίσης, βόμβες εξερράγησαν σε τουριστικές περιοχές” λέει στη Sozcu ο Σαμπάχ Κετενέ, πράκτορας της ΜΙΤ. Όπως προσθέτει: “Πυροδοτήσαμε βόμβες ακόμα και στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πειραιά. Η Ελλάδα πήρε το μάθημά της…”.
Ο δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, η νέμεση του Ερντογάν που έχει αυτοεξοριστεί καταδιωκόμενος είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι τα λεγόμενα του Κετενέ είναι αξιόπιστα. “Όσον αφορά σήμερα τον τρόπο δράσης της ΜΙΤ στην Ελλάδα, ακόμη και σήμερα μετέρχονται τις ίδιες μεθόδους κατά την εκτίμησή μου. Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, αφού το ίδιο έχει συμβεί κατά το παρελθόν, ειδικά με τον Ερντογάν στην κυβέρνηση που λειτουργεί σαν αστάθμητος παράγοντας, ως ηγέτης κράτους-παρία με μυστικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Τουρκίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ