Τι άλλο θα ακούσουμε… Έπεσαν από τον 9ο ενώ έκαναν σεξ!

Ένα ζευγάρι στην Αγία Πετρούπολη έπεσε από το παράθυρο του 9ου ορόφου, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής που είχαν στο περβάζι του παραθύρου, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ. Η γυναίκα δεν επιβίωσε της πτώσης, ενώ ο άνδρας αγνοείται.

Μια γειτόνισσα που ζει κάτω από το θύμα και είδε την τραγωδία, είπε στην αστυνομία ότι την Παρασκευή το βράδυ είδε μια τηλεόραση να πέφτει κάτω έξω από το παράθυρο, ακολουθούμενη από έναν άνδρα και μια γυναίκα. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στη σκηνή, ανακάλυψαν το πτώμα της γυναίκας στο πεζοδρόμιο δίπλα στη θρυμματισμένη τηλεόραση και μια σφουγγαρίστρα.
Η γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ 25-30 ετών, φορούσε αθλητικό σορτσάκι και ένα πουκάμισο. Ο σύντροφός της δεν βρέθηκε πουθενά και η αστυνομία υποθέτει ότι υπέστη ελαφρά τραύματα και έφυγε από το σημείο.
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι το θύμα έπινε με τέσσερις άνδρες στο διαμέρισμα του 9ου ορόφου. Αργότερα τη νύχτα, αυτή και ένας από τους άνδρες προφανώς βρέθηκαν στο περβάζι του παραθύρου και έπεσαν.
sputniknews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ