14/05/2021

Με πόνο ψυχής μιλάει για τον πατέρα του ο γιος του χειριστή του ελικοπτέρου: Έφυγε σαν αετός. Τι του έλεγε για τα καλώδια στον Πόρο.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου του 57χρονου χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Πόρο.

https://youtu.be/ZhMAtGiXWHU
“Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καταπληκτικός πατέρας και ήμουν τυχερός που τον έζησα. Μακάρι να γίνω και εγώ έστω το μισό από τον πατέρα μου άξιος και ελπίζω οι πιλότοι μας γενικότερα να έχουν καλύτερη τύχη στις πτήσεις τους”, είπε ο γιος του χειριστή του ελικοπτέρου.
“Σαν αετό τον θυμόμαστε, σαν αετός έφυγε, πάντα θα τον αγαπάμε, πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας. Ήταν από τους πιο έμπειρους γιατί έχει 6.500 ώρες πτήσης σε ελικόπτερο. Το σημείο το οποίο χτύπησε το γνώριζε πάρα πολύ καλά και πολλές φορές μας είχε μιλήσει γιατί γενικότερα όταν απογειωνόταν και προσγειωνόταν κάπου μας έπαιρνε τηλέφωνο.
Πέντε λεπτά πριν φύγει, λες και το γνώριζε μας έστειλε πέντε φωτογραφίες, κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ… Μετά από 35 χρόνια στον αέρα, κατάφερε να επιβιώσει από τα Ίμια, ήταν το ελικόπτερο που βρισκόταν πίσω από το ελικόπτερο που έπεσε, ήταν το Bell 205 που βρισκόταν από πίσω, ήταν συγκυβερνήτης μέσα”, ανέφερε και πρόσθεσε:
“Γενικότερα το γνώριζε το σημείο και σε πολλές συζητήσεις που είχαμε κάνει μας έλεγε ‘αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο, κάθε φορά που περνάω, κάθε φορά με ανατριχιάζουν’. Και αυτά ήταν και τα μοιραία καλώδια που του στοίχισαν τη ζωή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ