8/05/2021

Σοκ… 250 παιδιά θύματα παιδόφιλου γιατρού (βίντεο)

Δράστης ένας χειρουργός. Παιδόφιλος γιατρός στη Γαλλία ασελγούσε πάνω σε νεαρούς ασθενείς του, την ώρα που αυτοί βρίσκονταν στο «κρεβάτι του πόνου».

.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NtkGvqHb1s0&w=711&h=400]
.
Ο Joël Le Scouarnec είχε συλληφθεί το 2005 για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο η υπόθεση δεν αντιμετωπίστηκε τότε με τη δέουσα σοβαρότητα και συνέχισε να εργάζεται σε κλινική της δυτικής Γαλλίας. Όλα αυτά μέχρι το 2017, όταν συνελήφθη εξαιτίας του θάρρους που βρήκαν δύο κοριτσάκια 4 και 6 ετών να που στους γονείς τους ότι τα βίασε.
Οι αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν το παρόν και το παρελθόν του χειρουργού και πέτυχαν διάνα όταν βρήκαν το ημερολόγιό του. Εκεί περιέγραφε λεπτομερώς τι έκανε σε περισσότερα από 250 παιδιά παγιδεύοντας τον ίδιο του τον εαυτό.
Ο 66χρονος Σκουαρνέκ παραδέχεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις στα δύο κοριτσάκια όπως επίσης και «σε κάποια ακόμα», ισχυρίζεται όμως ότι αυτά που έγραφε στο ημερολόγιο πηγάζουν από τη φαντασία του.
Ο χειρότερος παιδόφιλος στην ιστορία της Γαλλίας, όπως τον χαρακτηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, φέρεται να νάρκωνε τα θύματά του, κάτι που αποδεικνύεται από το ότι πολλά εξ αυτών που κατονομάζει στο ημερολόγιο, δεν έχουν ιδέα ότι έπεσαν κάποτε θύματα κακοποίησης.
ΕΡΤ, nooz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ