Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος: Δεν θα έπρεπε να έχει πολιτικό χαρακτήρα η ΔΕΘ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θα έπρεπε να έχει πολιτικό χαρακτήρα η ΔΕΘ, η ΔΕΘ είναι μία επιχειρηματική έκθεση. Για εμάς τους βορειοελλαδίτες, η ΔΕΘ είναι ένα είδος επιχειρηματικής Πρωτοχρονιάς, σηματοδοτεί την έναρξη της οικονομικής περιόδου.
http://media.enikos.gr/data/podcasts/671244_d7c8c1612a-907b59062060f05a.mp3
Πολλά από τα αιτήματά μας έχουν υλοποιηθεί, ακόμα περισσότερα δεν έχουν υλοποιηθεί. Η εξαγγελία είναι εξαγγελία, η εφαρμογή είναι η ουσία», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης.
Επίσης, τόνισε ότι «φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, μία πολύ δυναμική οικονομία με εξαιρετικές προοπτικές και μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Αναμένουμε εξαιρετικές συναντήσεις με την επιχειρηματική αποστολή που θα έρθει και ελπίζουμε ότι θα βγουν ουσιαστικές δουλειές, επενδύσεις εξαγωγές».
Ερωτηθείς για το τι αναμένουν από τον Πρωθυπουργό, ο κ. Σαββάκης απάντησε: «Την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών επιχειρήσεων, τον εξορθολογισμό του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος, δέσμη μέτρων για την παραγωγή και τη βιομηχανία, πράγματα που θα βελτιώσουν το επιχειρηματικό περιβάλλον και θα καταστήσουν τη χώρα πιο ελκυστική για άμεσες ξένες επενδύσεις».
«Είναι το κατάλληλο timing να κεφαλαιοποιήσει η χώρα μας το θετικό momentum, τη θετική εικόνα και να εδραιωθεί στη συνείδηση του διεθνούς χρήματος ότι η χώρα έχει αλλάξει σελίδα και έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ