Το ρεύμα έκοψε η ΔΕΗ σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα την ωρα που αφηνει μεγαλοαπατεώνες στο απυρόβλητο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ρεύμα έκοψε η ΔΕΗ σε καρκινοπαθή και άνεργη γυναίκα, η οποία δεν λαμβάνει κάποιο εισόδημα και ζει σε χωριό του βορείου Έβρου. Το θέμα, που εγείρει σοβαρά ερωτηματικά, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις και την κινητοποίηση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζί για Ζωή».

 
https://youtu.be/IAfBAbYZK8o

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε από την ομάδα «Το Τρίγωνό μας», που μεριμνά για τα προβλήματα του Έβρου, η γυναίκα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ενημερώθηκε εγγράφως από τη ΔΕΗ ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα της κόψουν το ρεύμα, καθώς δεν μπορεί να καταβάλλει το ποσό που απαιτείται.

Πριν από λίγους μήνες η ασθενής είχε έρθει ξανά αντιμέτωπη με τον κίνδυνο διακοπής ηλεκτροδότησης. Τον περασμένο χειμώνα επισκέφθηκε, μάλιστα, τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ορεστιάδα και πρότεινε να καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 400 ευρώ, χρήματα που με δυσκολία κατάφερε να εξασφαλίσει.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζι για Ζωή» κατέθεσε 1280 ευρώ στη ΔΕΗ, ώστε να μην προχωρήσει η εταιρεία σε διακοπή ρεύματος, και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την καρκινοπαθή, με την κατάθεση κάποιου ποσού.

Καλεί, συγκεκριμένα, τον κόσμο να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου.

«Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στους συμπολίτες μας. Η συγκεκριμένη κυρία είναι κάτω των 50 ετών και πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα. Δεν έχει εισοδήματα αυτήν την στιγμή. Επίσης βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία της χημειοθεραπείας» τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Εύη Ορφανού.

«Ο Σύλλογος μας θα επικοινωνήσει με την ΔΕΗ ώστε να καταβάλλει μια προκαταβολή. Πρέπει να συγκεντρωθούν 2500 Ευρώ. Θα σας παρακαλέσω και πάλι, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, να βοηθήσουμε όλοι μαζί» πρόσθεσε.

https://epiloges.tv/evros-to-reyma-ekopse-i-dei-se-karkinopathi-kai-anergi-gynaika-ekklisi-gia-voitheia-video/?utm_source=sharebuttons&utm_medium=facebook&utm_campaign=mashshare&fbclid=IwAR2M6ZOJZKLBLGK8T2HzH6E7NUH4ugbuWmgS4t91AKWXV4AYoKO5miF8Uww

ONOMA ΔIKAIOYXOY: ΣYΛΛOΓOΣ KAPKINOΠAΘΩN MAZI ΓIA ZΩH
IBAN: GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001
BIC: PIRBGRAA
Τράπεζα Πειραιώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ