Οδηγοί προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Φαληρικό Όρμο και Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ιωάννου Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-09-2019 έως 09-10-2019, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

– Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος : θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Αλικαρνασσού – αριστερά Νικ. Πλαστήρα – αριστερά Λαμψάκου – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα .

Εναλλακτικά : θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου δεξιά – συνέχεια προς Λ. Συγγρού – δεξιά Ζησιμοπούλου – αριστερά Ιάσωνος – αριστερά Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα.

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου : θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αφροδίτης – αριστερά Εσπέρου – Ιωάννου Φιξ .

Εναλλακτικά : θα παρακάμπτουν το σημείο αποκλεισμού στο ύψος της οδού Ιωάννου Φιξ και εν συνεχεία θα κατευθύνονται προς τη Νέα Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Αγ. Αλεξάνδρου – Ιωάννου Φιξ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ. 19+700 και 22+000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Κηφισιάς, κατά το χρονικό διάστημα από 09.09.2019 έως 23.09.2019, για τις ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης και τις Κυριακές κατά τις ώρες 00.01΄ έως 08.00΄ και 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής:

Α. Αποκλεισμός μεσαίας και δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο στους Α/Κ Καλυφτάκη και Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά τις ανωτέρω διακοπές η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα (αριστερή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Β. Αποκλεισμός κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο στον Ι/Κ Κηφισίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Γ. Αποκλεισμός κλάδων εισόδου και εξόδου στον αυτό-κινητόδρομο στον Α/Κ Καλυφτάκη ως εξής:

– Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

– Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου από τον αυτοκινητόδρομο προς την Λ. Κύμης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

– Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από την παράλληλη βοηθητική οδό του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Λ. Κύμης, με αναστροφή στο ύψος της οδού Θηβαΐδος και εν συνεχεία μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και του Α/Κ Πύρνας.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ