ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ: Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχή του τέλους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Στη συνέχεια η αδυσώπητη πορεία της Ιστορίας – Τέλος Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως και όλες οι Αυτοκρατορίες και Δυναστείες, άνοδος, πτώση και άδοξο τέλος – «Πάντα γαρ πέφυκε και ελασσούσθαι.» Θουκιδίδης Την 11η – 12η Σεπτ. 1683, Βιέννη, αρχή του τέλους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Την 11η – 12η Σεπτ. 1829, τελευταία νικηφόρα μάχη των Ελλήνων στην Πέτρα Βοιωτίας, κατά των Οθωμανών και το Κύκνειο άσμα τους. Μια ανεπανάληπτη ημερολογιακή σύμπτωση και ορόσημο, την οποία ποτέ δεν ξέχασαν, οι Οθωμανοί, Σουνίτες, Φαλαφιστές, Τούρκοι. ( Καθόλου τυχαίο που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κτύπησε τους δίδυμους πύργους την 11η Σεπτ.).

Περίπου 50 Σουλτάνοι, «καταδυνάστευσαν» τον κόσμο, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας 1299-1922.

Πρώτος Σουλτάνος Οσμάν Α΄, από Εγίρας 680 – 724. (Ισλαμικό ημερολόγιο, από Εγίρας – Αραβικά Χίτζρα = Έτος φυγής, όταν ο Μωάμεθ εξορίστηκε, από Μέκκα και κατέφυγε στην Μεδίνα. Αντιστοιχεί το 1ο Ισλαμικό έτος. Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο περί το 622 μ.Χ. γ=(0,97023 Χ ι)+621,57, γ=Γρηγοριανό ι=Ισλαμικό).

Προτελευταίος, ο Μεχμέτ Στ΄, Vahidenttin από Εγίρας 1336-41….Το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας – Osmanli Imparatorlugu nun sonu. Ακολούθησε τυπικά, χωρίς ισχύ, ο τελευταίος Αμπντούλ Μετζίτ Β΄, από Εγίρας 1341-42. Διάρκεια Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. «Daviet-i Alliye-i Osmaniyye 1299 – 1922». Το 1924, Τουρκική Δημοκρατία – Turkiye Cumhuriyeti……

Είναι γεγονός, ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία κατέληξε άδοξα αφήνοντας πίσω της όλεθρο και παρακμή, σε αντίθεση με άλλες Αυτοκρατορίες που «έφυγαν» μεν, αλλά «κληροδότησαν» ανεκτίμητες ιστορικές παρακαταθήκες παγκόσμια, όπως η Αυτοκρατορία του Μ. Αλέξανδρου, η Αθηναϊκή Αυτοκρατορία, Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, Βυζαντίου κλπ. Δυστυχώς μετά την άνοδο τους κατέληξαν και αυτές φυγοκεντρικά και μοιρολατρικά στην κάθοδο. Μετά την ακμή, ακολουθεί η παρακμή και το μοιραίο τέλος. Επισημαίνεται ειδικά, ότι η μεν Αυτοκρατορία των Αθηνών και ο Χρυσούς Αιών, κληροδότησαν αιώνια, τα φώτα της Δημοκρατίας, του Πολιτισμού, της Φιλοσοφίας στη Δύση, αλλά και σε όλο τον σημερινό πολιτισμένο κόσμο, η δε Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλέξανδρου, ήταν αυτή που μετέδωσε και εμφύτεψε τον Ελληνικό Πολιτισμό στην Ανατολή.

«Η αδυσσώπητη μοίρα κρατών και ανθρώπων, που φιλοδοξούν να χρησιμοποιήσουν την κραταιά δύναμη τους, καταχρηστικά, για να υποδουλώσουν, να σφάξουν, να συλήσουν και λεηλατήσουν, εισβάλουν σε αδύναμα μικρά κράτη και επιβάλουν γενοκτονίες…»

Εσείς σύγχρονοι ονειροπόλοι Νεότουρκοι και Σουλτάνοι της γειτονικής Τουρκίας, που διακαώς επιθυμείτε, να επαναφέρεται τις ημέρες και πράξεις της ποτέ πάλαι, Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που υπό το ασήκωτο βάρος των εγκλημάτων της κατέρρευσε, μην επανέρχεστε στην δυσάρετη εκείνη περίοδο, που έβλαψε ανεπανόρθωτα εσάς , την ιστορία σας και όλο τον κόσμου της Ευρώπης, στην οποία θέλετε να ενταχθείτε σήμερα, διότι:

α) δεν πρέπει να επαναληφθεί ξανά αυτή τραγική ιστορία, που προκάλεσε κοσμογονική καταστροφή,

β) πλέον η ανθρωπότητα, δεν επιθυμεί να την ξαναζήσει,

γ) ο κόσμος ειρήνη και ανθρωπισμό, σήμερα έχει ανάγκη και όχι πολέμους και καταστροφές,

δ) οι μνήμες είναι νωπές και ο κόσμος, που υπέφερε δεν ξέχασε, ούτε την Οθωμανική αυτοκρατορία, ούτε την εισβολή στην Κύπρο με τις γνωστές σφαγές και λεηλασίες, Και δεν θα είναι η αρχή του τέλους σας, κάτι που δεν επιθυμεί ο φιλειρηνικός κόσμος, αλλά

στ) θα είναι το οριστικό τέλος σας….

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

www.ledrastory.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ