16/09/2021

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην 84η ΔΕΘ

Η Salonica Cannabis Expo ανοίγει σήμερα, Πέμπτη, τις πύλες της, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στον πρώτο όροφο του Περιπτέρου 2.
Στην Έκθεση κάνναβης επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τα πάντα γύρω από την κάνναβη και να γνωρίσουν κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους.
Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στον τομέα της φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης. Ανάλογες εκθέσεις και συνέδρια πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια σε πάρα πολλές χώρες και με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα. Οι επισκέπτες είναι χιλιάδες και η απήχηση μεγάλη, καθώς η έκθεση δεν απευθύνεται μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες αλλά και στο κοινό, που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αγορές από τους εκθέτες (B2B και B2C).
Σκοπός της Salonica Cannabis Expo 2019 είναι η ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες του συγκεκριμένου τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα γίνονται γνωστά και όλα τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Η διοργάνωση παρέχει ταυτόχρονα πολλές επενδυτικές ευκαιρίες για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς στην έκθεση συμμετέχουν ξένες εταιρείες με πολυετή πείρα στην αγορά προϊόντων κάνναβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ