Λέρος: Αυτοί είναι οι δράστες της κλοπής στρατιωτικού υλικού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αρμόδιες Αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα για την κλοπή στρατιωτικού οπλισμούαπό τη Λέρο βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει και έχει στη διάθεση της τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται, μάλιστα, για άτομα τα οποία διέθεταν τους απαραίτητους κωδικούς για την είσοδό τους στη σχετική αίθουσα που φυλασσόταν ο οπλισμός.
Σύμφωνα με τον skai.gr, πρόκειται για ένα πρώην αποθηκάριο ο οποίος πήρε μετάθεση αμέσως μετά τη Λέρο για περιοχή της Βόρειας Ελλάδας καθώς και για δύο πρώην ΟΥΚάδες(έχουν αποστρατευθεί). Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από τη στιγμή της κλοπής μέρους των όπλων.
Σημειώνεται, μάλιστα, πως στην τελευταία έρευνα που έγινε στην αποθήκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν έλειπε κανένα υλικό, επομένως το διάστημα το οποίο θα ερευνηθεί για την κλοπή του οπλισμού έχει περιοριστεί.

Το ΓΕΝ διαψεύδει την κλοπή 140 ναρκών

 
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που θέλουν να έχουν κλαπεί 140 νάρκες από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) προχώρησε με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό δεν διαθέτει στο οπλοστάσιό του στρατιωτικό υλικό που αντίκειται σε διεθνείς συνθήκες – συμφωνίες. Τέλος, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη η προανάκριση από τις καθ’ ύλην αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε διαπιστωθεί η απώλεια 2 αντιαρματικών όπλων, άγνωστου αριθμού αμυντικών χειροβομβίδων, οπλοβομβίδων κατά προσωπικού αλλά και αντιαρματικών, εκρηκτικών υλών και ποσότητας βραδύκαυστου φιτιλιού.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KSlbINsa-iI?feature=oembed]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ