Βιομηχανία ψευδών έχει στηθεί κατά των εισαγγελέων που χειρίζονται το σκάνδαλο Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

novartis 17 9 2019Πηγές της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς δίνουν διευκρινίσεις για την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Novartis, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί ύπαρξης «γιάφκας» στην οδό Μαβίλη. 

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι εισαγγελείς συναντούσαν τους προστατευόμενους μάρτυρες σε «γιάφκα» της οδού Μαβίλη,  τονίζουν ότι: 

-Όπως προβλέπει ο νόμος περί προστασίας μαρτύρων, υπήρξε πράγματι το συγκεκριμένο διαμέρισμα το οποίο το βρίσκει το τμήμα προστατευόμενων μαρτύρων της Ασφάλειας και εκεί γίνονται οι συναντήσεις. Αυτό δεν είναι αρμοδιότητα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς αλλά της αστυνομίας. Κι αυτό γιατί οι προστατευόμενοι μάρτυρες για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται να προσέρχονται στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για καταθέσεις.

-Οι περισσότερες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων δόθηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα ή στην Ασφάλεια. Το τμήμα προστασίας μαρτύρων μετέφερε οδικώς τους εισαγγελείς στο σημείο κάτω από άκρα μυστικότητα για λόγους πάντα προστασίας των ίδιων των μαρτύρων.

-Όπως εκτιμάται,  επειδή δεν υπήρχαν χρήματα το επίμαχο διαμέρισμα ξενοικιάστηκε από την αστυνομία και οι τελευταίες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων λήφθηκαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Καταλήγοντας οι πηγές της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς τονίζουν πως αν υπήρχαν κοριοί στο επίμαχο διαμέρισμα , τότε έχει σημειωθεί μια μεγάλη παρανομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2019 από directNEWS.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ