Ανεπηρέαστη από τις φήμες η Ελένη Αντωνιάδου, σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Θαλή τον Μιλήσιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Αντωνιάδου, μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη Αντωνιάδου, η οποία βραβεύτηκε από την Νίκη Κεραμέως με το βραβείο «Θαλής ο Μιλήσιος» ως ειδική στους τομείς της Αναγεννητικής Ιατρικής και της Βιοαστροναυτικής που διαπρέπει στη NASA, δεν έχει τελικά κάποια ιδιαίτερη σχέση με την διαστημική υπηρεσία.
 
Πηγη: tokoulouri.com
Οι αποκαλύψεις για την ερευνήτρια δεν σταμάτησαν εκεί, με την ίδια πάντως να μην μοιάζει να επηρεάζεται, όπως έδειξε μιλώντας αποκλειστικά στο «Κουλούρι»: «Τα άθλια τρολ των 0,60 κάνουν και πάλι τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, προσπαθώντας να μειώσουν το έργο μου», τονίζει και συνεχίζει:
«Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα από τον καθένα: θα τους αγνοήσω και θα συνεχίσω το έργο μου. Ήδη, αμέσως μετά την επιστροφή μου από ένα ταξίδι-αστραπή στην Αφροδίτη και τον Ερμή, έχω κανονίσει να βρεθώ με τον ίδιο τον Θαλή τον Μιλήσιο, για να συνεργαστούμε για το καλό της επιστήμης. Ή μήπως είναι κι αυτός απατεώνας, άθλια αριστερά παπαγαλάκια;».
Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο, ή και όχι, ωστόσο αυτή η πρόταση βολεύει για να μην ολοκληρώνονται απότομα τα άρθρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ