ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πως ο Μητσοτάκης μεθόδευσε την προσβλητική υποβάθμιση του Δένδια από ΥπΕξ σε κλητήρα ! Ούτε στα ταξίδια δεν συνοδεύει !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τον έλεγχο της ΕΥΠ από σεκιουριτά χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, τοποθέτηση στην ΕΡΤ κομματικό στέλεχος,

διευθυντές με απολυτήριο λυκείου αλλά μισθό πανεπιστημιακού με 36 χρόνια προϋπηρεσία, έκανε ακόμη μια κίνηση που δείχνει πόσο μειονεκτικά αισθάνεται απέναντι σε ικανότερους ανθρώπους από αυτόν, όπως ο Νίκος Δένδιας, του οποίου έχουμε κάνει πολλές φορές, σκληρή, αλλά πολιτική κριτική.
netakias.com
Η προσβλητική συμπεριφορά κατά του Νίκου Δένδια, έχει ξεκινήσει από την πρώτη μέρα. Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός, ο γιος του μπαμπά του, δεν νιώθει άνετα ανάμεσα σε ευφυείς ανθρώπους και γι αυτό, όσο μπορεί να το αποφύγει, δεν τους έχει δίπλα του.
Στις 22 Αυγούστου, επισκέφθηκε τον Γάλλο πρόεδρο, και παρά του ότι σε τέτοιου υψηλού επιπέδου συνομιλίες η παρουσία του ΥΠΕΞ είναι άκρως απαραίτητη και για τις γνώσεις του και για το κύρος της Χώρας. Κι όμως παράτησε τον κ.Δένδια “σπίτι” και πήρε μόνον την σύζυγο του κ.Μαρέβα Γκαμπρόφσκι.
Στις 29 Αυγούστου στην Γερμανία τον συνόδευσαν ο κ.Κουμουτσάκος, ο κ.Σταϊκούρας και ο εκπρόσωπος κ.Πέτσας. Δεν ήταν ούτε στην Γερμανία ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, εγκληματικό για την Ελληνική διπλωματία, να επισκέπτεσαι την ισχυρότερη Ευρωπαϊκή χώρα χωρίς τον καθ’ υλην αρμόδιο
Στις 3 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε την Ολλανδία ήταν ακόμη πιο προσβλητικός. Τον συνόδευσαν ο κ.Πέτσας, ο υφΥΠΕΞ και ο … ανιψιό του κ.Μητσοτάκη.
Για να ολοκληρωθεί η μείωση τουν νυν ΥΠΕΞ, με εντολή Μητσοτάκη η αλληλογραφία και των πέντε διευθύνσεων του ΥΠΕΞ, που είναι αρμοδιότητα ενός….ΥΠΕΞ θα κοινοποιείται πλέον και στον … ανιψιό του Πρωθυπουργού
Αφού ο Πρωθυπουργός δεν αξιοποιεί τον υπουργό εξωτερικών στα ταξίδια του, δεν τον αφήνει να διεκπεραιώνει την ηλεκτρονική αλληλογραφία του και γενικά δεν φαίνεται να τον υπολογίζει, πρακτικά τον έχει υποβαθμίσει σε κλητήρα, να έχει δηλαδή έναν άνθρωπο να υποδέχεται τους ξένους ηγέτες, όπως κάνουν τα παιδιά που εργάζονται PR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ