Ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής επικαλείται μαρτυρία της τέως εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Δημητρίου για τον Ρασπούτιν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ έχει επικαλεστεί επίσης μαρτυρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣυΡιζΑ, κυρίου Καλογήρου, καθώς και της τέως επιθεωρήτρια Δημόσιας διοίκησης, κυρίας Παπασπύρου.
Περιπλέκεται η κατάσταση αναφορικά με την δικογραφία που έφτασε στην Βουλή και στηρίζεται στην αναφορά του αντεισαγγελέα κυρίου Ιωάννη Αγγελή.
Ο κύριος Αγγελής, δεν κατονομάζει τον περιβόητο Ρασπούτιν. Αντίθετα, επικαλείται πρόσωπα που θεωρούντο “εκλεκτοί” της προηγούμενης κυβέρνησης, που βεβαίως θα πρέπει να κληθούν από την Βουλή σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Δηλαδή, Είμαστε μπροστά στην απίστευτη εξέλιξη, εάν οι καταγγελίες του κυρίου Σαμαρά αληθεύουν, να υπήρχε ένας Ρασπούτιν που ήθελε να βλάψει την αντιπολίτευση για λογαριασμό της κυβέρνησης και από την άλλη να υπάρχουν τρεις τουλάχιστον εκλεκτοί – όπως είχαν κατονομαστεί πολλάκις από την αντιπολίτευση – της τέως κυβέρνησης, οι οποίοι πολεμούσαν τον Ρασπούτιν!
Ο κύριος Αγγελής καταλήγει λέγοντας ότι θεωρούσε μεθοδευμένη και επερχόμενη την άσκηση δίωξης κατά τριών πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μάριος Σαλμάς, του οποίου όμως η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Άρα δεν υπήρχε καμία “μεθοδευμένη και επερχόμενη δίωξη” για το πρόσωπο του.
Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ