Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια. Μπείτε εδώ για να εγγραφείτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται πλέον ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας. Μπείτε εδώ για να ξεκινήσετε 
Η ηλεκτρονική εφαρμογή είναι διαθέσιμη στην τοποθεσία:
 https://eregister.it.minedu.gov.gr
Για την είσοδο στην εφαρμογή εισάγετε τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Στην εφαρμογή υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης, καθώς και συνοπτικές οδηγίες σε κάθε βήμα.
Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί από προηγούμενο έτος σε Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλώνετε τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είστε ήδη εγγεγραμμένος/η και αιτηθείτε ταυτόχρονα τη διαγραφή σας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.
Προσοχή, η αίτηση εγγραφής ενέχει χαρακτήρα Υπεύθυνης Δήλωσης. Μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα κληθείτε να συμπληρώσετε τον προσωπικό σας Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ.
Τυχόν δικαιολογητικά θα κατατίθενται εκ των υστέρων στη Γραμματεία του Τμήματος ή της Σχολής με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία σας.
 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ