Ποιοι απεργούν στις 24 Σεπτεμβρίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μέρα πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο και στις εργασιακές διατάξεις που περιλαμβάνει εξελίσσεται η επόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

Η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε ήδη 24ωρη απεργία, όπως επίσης και η ΠΝΟ, ενώ η ΓΣΕΕ έχει καλέσει τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες που είναι μέλη της να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Συνεπώς, το Δημόσιο κατεβάζει ρολά την ερχόμενη Τρίτη, τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια, ενώ στον ιδιωτικό τομέα μια σειρά από Ομοσπονδίες προχωρούν σε απεργία.
Το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (ΕΚΑ) προκήρυξε ήδη 24ωρη απεργία για την Τρίτη 24/9/2019, ενώ το Δ.Σ. του ΕΚΑ εξουσιοδοτεί την εκτελεστική επιτροπή να μετατοπίσει την 24ωρη απεργία σε περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα προς συζήτηση το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, εκφράζουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, οι οποίες καλούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τις 24 Σεπτεμβρίου.
Η απεργιακή συγκέντρωση των ομοσπονδιών και των συνδικάτων του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτέμβρη στις 10.30π.μ. στα Προπύλαια.
Πηγή: aftodioikisi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ