71χρονος killer της ασφάλτου προσπάθησε να πατήσει με το αυτοκίνητο την εν διαστάσει σύζυγό του και τον σύντροφό της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αίμα του πίσω θέλησε να πάρει ένας ηλικιωμένος, όταν ένιωσε να θίγεται η αξιοπρέπειά του βλέποντας την εν διαστάσει σύζυγό του να κυκλοφορεί στη Ρόδο μαζί με τον νέο της σύντροφο.

Έτσι επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του και όταν δεν τα κατάφερε, άρπαξε έναν σιδερένιο σωλήνα και τους επιτέθηκε τραυματίζοντας τον αντίζηλό του.
Ο 71χρονος από την Κάλυμνο θα καθίσει στις 7 Οκτωβρίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου για να εκδικαστεί η υπόθεσή του σε δεύτερο βαθμό. Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροήν και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2015 όταν ο ηλικιωμένος εντόπισε την 50χρονη σύζυγό του με την οποία βρισκόταν σε διάσταση και τον 46χρονο φίλο της την ώρα που περπατούσαν σε δρόμο της περιοχής Αρχαγγέλου. Εκεί προσπάθησε να τους παρασύρει με το όχημά του αλλά ευτυχώς η γυναίκα του τον είδε έγκαιρα και πρόλαβε να τραβήξει τον σύντροφό της και να προφυλαχθούν.

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε παρκαρισμένο όχημα και στη συνέχεια ο σύζυγός έκανε όπισθεν και πάτησε τέρμα το γκάζι με σκοπό να τους παρασύρει. Έντρομο το ζευγάρι έτρεξε σε έναν χώρο στάθμευσης για να μπει στο Ι.Χ. του 46χρονου. Έξαλλος ο κατηγορούμενος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άρπαξε έναν σιδερένιο σωλήνα, με τον οποίο προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 46χρονο προτού εκείνος καταφέρει να τον ακινητοποιήσει. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ