Ο ουκρανός εισαγγελέας κατέθεσε ότι καρατομήθηκε επειδή αρνήθηκε να σταματήσει την έρευνα για τον Μπάιντεν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ασύλληπτες εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η πρόταση για παραπομπή του προέδρου Τραμπ φαίνεται ότι γυρνάει στο μεγαλύτερο φιάσκο της ιστορίας και εκπυρσοκροτεί στο πρόσωπο των δημοκρατικών.

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι ο ουκρανός εισαγγελίας κατέθεσε ενόρκως πως καρατομήθηκε επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του τέως Ουκρανού προέδρου και να σταματήσει την έρευνα για τα μαύρα εμβάσματα του υιού Μπάιντεν. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Αμερικής, όπου ο τέως αντιπρόεδρος του Ομπάμα, Μπάιντεν, απείλησε ευθέως τον τέως πρόεδρο της Ουκρανίας να σταματήσει αμέσως την έρευνα για τα μαύρα χρήματα που είχε πάρει ο γιος του, ειδάλλως θα ακυρώνει την ενίσχυση των Ηνωμένων Πολιτειών προς την Ουκρανία, ύψους ένα δις δολάρια!

Τώρα, με την φαεινή ιδέα που είχαν οι Δημοκρατικοί να παραπέμψουν τον Τραμπ αναφορικά με το θέμα της Ουκρανίας, όχι μόνο θα χάσουν τις εκλογές, αλλά ενδέχεται για κάποιους εξ’αυτών να υπάρξουν πολύ δυσάρεστες ποινικές εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ