Γ. Παπαδάκου: Το χειρότερο ψέμα είναι η μισή αλήθεια υπέβαλα μήνυση κατά της Ελ. Ράικου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ. Παπαδάκου: Το χειρότερο ψέμα είναι η μισή αλήθεια υπέβαλα μήνυση κατά της Ελ. Ράικου

Με μήνυση κατά της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς απάντησε η Γιάννα Παπαδάκου στα όσα υποστήριξε η Ελένη Ράικου στην κατάθεσή της, με την δημοσιογράφο να καταγγέλλει συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς της.

«Το χειρότερο ψέμα είναι όταν μπλέκεις ένα ολόκληρο αφήγημα γύρω από μία μισή αλήθεια» σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, απαντώντας αναλυτικά στα όσα είχε υποστηρίξει η Ελ. Ράικου.

«Είναι γεγονός ότι πήγαινα στην εισαγγελία διαφθοράς, όχι μόνο όταν ήταν η κ. Ράικου, αλλά με όλους τους κατά καιρούς επικεφαλής. Αυτή είναι η δουλειά μου, δεν κάνω ρεπορτάζ τηλεφώνου» ανέφερε η Γ. Παπαδάκου και διευκρίνισε ότι οι συναντήσεις δεν είχαν το περιεχόμενο που περιέγραφε η Ελ. Ράικου.

Η δημοσιογράφος δήλωσε ότι έγιναν δύο και όχι τέσσερις συναντήσεις και πήγε καλή τη πίστει, προσπαθώντας να βοηθήσει, καθώς είχε συγκεντρώσει συγκεκριμένα έγγραφα. Ωστόσο, όπως είπε, τελικά δεν τα κατάθεσε γιατί έβλεπε μία απροθυμία απλώς πλευράς των εισαγγελικών αρχών.

Η Γ. Παπαδάκου διέψευσε ότι εγκάλεσε την Ελ. Ράικου, τονίζοντας ότι δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε συνάδελφο και να πω τι είναι αυτά που λες, πόσο μάλλον σε εισαγγελέα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Γ. Παπαδάκου επισήμανε ότι γνωρίζεται με τον Δ. Παπαγγελόπουλο, ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία για την υπόθεση Novartis. «Είμαι μιας άλλης σχολής που λέει ότι όταν οι φίλοι μας παίρνουν τα κατώφλια υπουργείων, αυτή η φιλία αναστέλλεται» τόνισε και αποκάλυψε ότι την περασμένη Παρασκευή υπέβαλε μήνυση κατά της Ελ. Ράικου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς της.

Συνεχίζοντας, η Γ. Παπαδάκου απέδωσε την αναφορά του ονόματός της στην κατάθεση της Ελ. Ράικου, στο γεγονός ότι η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς είχε στραφεί εναντίον της για ένα δημοσιογραφικό σχόλιο που είχε κάνει Στο Κόκκινο. «Είχα προβεί σε σχόλιο όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν μεταξύ των 4.500 γιατρών που έπαιρναν αμοιβή, νόμιμη ή όχι θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, από τη Novartis. Η Ελ. Ράικου μου έχει κάνει αγωγή και μου ζητά 70.000 ευρώ» σημείωσε η δημοσιογράφος και τόνισε ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί το Νοέμβριο.

Τέλος, η Γιάννα Παπαδάκου παρατήρησε ότι όταν η Ελ. Ράικου παραιτήθηκε, δε μίλησε για πολιτικές πιέσεις, αλλά αυτό το θυμήθηκαν οι κύκλοι της το 2018 όπου και μίλησε για «έναν Ρασπούτιν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ