Συνάντηση αύριο Δευτέρα του Προκόπη Παυλόπουλου με την Πρόεδρο του Ιδρύματος Ρόμπερτ Κένεντι, κα Κέρι Κένεντι

Η εκτίμηση του Ιδρύματος Robert Kennedy για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, και ιδίως της προέδρου του Kerry Kennedy, κόρης του αλησμόνητου Robert F. Kennedy, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είναι γνωστή εδώ και χρόνια.
Μια εκτίμηση που οφείλεται στον διεθνώς αναγνωρισμένο αγώνα του Προκόπη Παυλόπουλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τόσο υπό την ιδιότητά του ως καθηγητή του δημόσιου δικαίου όσο και ως πολιτικού, κυρίως δε ως Προέδρου της Δημοκρατίας.
Έτσι λοιπόν, για μια ακόμη φορά η Kerry Kennedy, συνοδευόμενη, όπως πάντα, από την στενή της φίλη κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.
Κατά την συνάντηση της Kerry Kennedy με τον Προκόπη Παυλόπουλο θα την συνοδεύουν, εκτός από την κα Βαρδινογιάννη, ο εξάδελφός της Ted Kennedy -γιος του γερουσιαστή Ted Kennedy- διαπρεπής δικηγόρος διεθνώς για θέματα προστασίας των ατόμων με αναπηρίες, καθώς και η σύζυγος του τελευταίου, Kiki Kennedy, ψυχίατρος και άλλοτε επίκουρη καθηγήτρια της ψυχιατρικής στην αντίστοιχη Σχολή του Πανεπιστημίου του Yale.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ