Τι είπε πάλι ο δολοφόνος Ερντογάν; "Οι Κούρδοι είναι αδέρφια μας, εμείς πολεμούμε τρομοκράτες"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλοι λένε ότι σκοτώνουμε τους Κούρδους. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι Κούρδοι είναι αδερφοί μας, εμείς πολεμούμε τους τρομοκράτες», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Το YPG και το ISIS είναι τρομοκράτες, δήλωσε και πρόσθεσε παράλληλα ότι οι ΗΠΑ, ενώ αναγνωρίζουν ότι το PKK είναι τρομοκράτες, δεν αναγνωρίζουν το ίδιο για το YPG.
Τις προηγούμενες ημέρες αρχίσαμε την επιχείρηση στην Συρία ενάντια στους τρομοκράτες που βρίσκονται στα σύνορα μας, δήλωσε.
Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ειρήνη, ούτε σταθερότητα, χωρίς σταθερότητα δεν υπάρχει ευημερία, τόνισε. Χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους κινδύνους μαζί, ανέφερε.
Εμείς αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους που προέρχονται από τα σύνορα μας αλλά ο διεθνής παράγοντας δεν αντιλαμβάνεται αυτούς τους κινδύνους, δήλωσε.
Στο παρελθόν χάσαμε χιλιάδες Τούρκους πολίτες από επιθέσεις των τρομοκρατών, ανέφερε. Αυτές οι οργανώσεις αποτελούν κίνδυνο για εμάς, τόνισε.
Θα δημιουργήσουμε μια ζώνη ασφαλείας για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας, ανέφερε. Είμαστε η χώρα που τους φιλοξενούμε και γι’ αυτόν τον λόγο λαμβάνουμε τα μέτρα που λαμβάνουμε, ανέφερε.
.
https://www.facebook.com/trtworld/videos/628099484386134/
.
sigmalive

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ