Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ: Ο τιμοκατάλογος των Τούρκων δουλεμπόρων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι περιλαμβάνει ο απόρρητος φάκελος των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών για τον τρόπο με τον οποίο το καθεστώς της Αγκυρας στέλνει πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά του Αιγαίου.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια πώς η Τουρκία «σπρώχνει» μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Στη διάθεση των ελληνικών Αρχών είναι πληροφορίες που έχουν να κάνουν ακόμη και με τουρκικές τράπεζες, που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, στις οποίες γίνονται σε μετρητά οι καταθέσεις των ποσών από πρόσφυγες και μετανάστες που, με τη καθοδήγηση των δουλεμπόρων, πληρώνουν πριν επιβιβαστούν στα πλωτά μέσα μεταφοράς τους!
Η Αθήνα έχει ακόμη και τον… τιμοκατάλογο των Τούρκων. Ολα αυτά τα στοιχεία θα γίνουν γνωστά στους Ευρωπαίους εταίρους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δίνουν συγχαρητήρια στην Αγκυρα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το προσφυγικό- μεταναστευτικό πρόβλημα!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση της η Realnews, ο φάκελος που έχει προωθηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες προς «τα πάνω» περιέχει στοιχεία των τελευταίων εβδομάδων για τις κινήσεις των δουλεμπορικών δικτύων, τα οποία το καθεστώς της Αγκυρας τουλάχιστον ανέχεται, αν δεν τα υποστηρίζει κιόλας.
Το κόλπο με τους πρόσφυγες από το Κονγκό!
Τον Νοέμβριο του 2017, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπέγραφε συμφωνία ελεύθερης βίζας στην Τουρκία για τους υπηκόους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Τον Σεπτέμβριο του 2019, οι Κονγκολέζοι, βρέθηκαν στην τρίτη θέση των εθνικοτήτων που φτάνουν στα ελληνικά νησιά, πίσω μόνο από τους Αφγανούς και τους Σύρους!
Όλο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Πηγή: Realnews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ