Ο μεγαλύτερος πόλεμος που έχει δει ποτέ η Μέση Ανατολή έρχεται… @Syria

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο @ScharoMaroof, αρχισυντάκτης του RojavaNews.net, της μεγαλύτερης δικτυακής πύλης ειδήσεων γερμανικής γλώσσας σε σχέση με τη Rojava, το Κουρδιστάν και το γενικό θέμα γύρω από τους Κούρδους:

Πιστεύω ότι πολλοί δεν γνωρίζουν ποιες είναι οι συνέπειες της συμφωνίας του SDF & SAA. Εκτός από την ανάκτηση του ελέγχου της Συρίας από τον Assad.
Το SDF δεν έχει πλέον καμία υποχρέωση προς τις ΗΠΑ να ακολουθήσει αυτά που είχαν συμφωνήσει.
Αυτό σημαίνει: το SDF μπορεί και θα κλιμακώσει σημαντικά αυτόν τον πόλεμο. Το SDF είναι πλέον ελεύθερο να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε τακτική θέλει.
Αυτό θα σήμαινε ότι οι δυνάμεις του SDF μπορούν τελικά να χρησιμοποιήσουν IEDs (Improvised Explosive Devices -Αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς), νάρκες και να χτυπήσουν στόχους στην Τουρκία.
Προηγουμένως ο αμερικανικός συνασπισμός ανάγκασε την SDF να αποφύγει τη χρήση τέτοιων τακτικών και αυτή ακολούθησε την εντολή με καλή θέληση.
Τώρα που η δυναμική έχει αλλάξει, η SDF είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει την Τουρκία για αυτήν την εισβολή και για την καταστροφή όλων όσων έχουν επιτευχθεί στα 10 χρόνια πολέμου. Το SDF θα κλιμακώσει αυτόν τον πόλεμο στην Τουρκία.
Ο μεγαλύτερος πόλεμος που έχει δει ποτέ η Μέση Ανατολή έρχεται.
@boycottturkey

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ