Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Συγγρού και Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

– Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας λόγω εργασιών
Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εξοπλισμού του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Καλυφτάκη και Πέτρου Ράλλη, μίας λωρίδας κυκλοφορίας ανά θέση κατάληψης, μέγιστου μήκους 50μ., περιοχής Δήμων Κηφισιάς, Λυκόβρυσης, Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Φιλαδέλφειας, Αθηνών, Περιστερίου, Αγελαίου, Νίκαιας στις 15 και 16-10-2019, κατά τις ώρες 09.30΄ έως 14.00΄.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
– Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Συγγρού λόγω εκτέλεσης εργασιών
Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης πληροφοριακής πινακίδας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δίπλα και Τορβά, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στις 15.10.2019, ως εξής:
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα της Λ. Συγγρού, κατά τις ώρες 00:01΄ έως 06:00΄.
– Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος
Ολιγόλεπτη και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της Λ. Συγγρού, μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών, μεταξύ των ωρών 00:01΄έως 06:00΄.
– Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του παράδρομου της Λ. Συγγρού.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ