Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Χέρι-χέρι Βόσνιοι και Τούρκοι Μουσουλμάνοι. Τώρα μπορούν να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι πολέμησαν τον Πάνο Καμμένο @panoskammenos που προωθούσε τη δημιουργία τόξου σταθερότητας στα Βαλκάνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε κόντρα στο μέτωπο αλυτρωτισμού – έμπνευσης και χρηματοδότησης Σόρος – που επεδίωξε να στήσει στα Βαλκάνια ο Ερντογάν και οι συνεργάτες απόγονοι των Ναζί. Η ιστορία δυστυχώς τον δικαιώνει.
Οκτώβριος 14, 2019. 20:49
Σαράγεβο.
Ο Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, πρόεδρος της Βουλής των Λαών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και πρόεδρος του μουσουλμανικού  Κόμματος της Δημοκρατικής Δράσης, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ότι η Τουρκία αναγκάστηκε να εισβάλει  στη Συρία με την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
«Η Τουρκία αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει την στρατιωτική επιχείρηση, καθώς τα γεγονότα και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν.

Η τρομοκρατική οργάνωση του PKK έχει σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες, αστυνομικούς και πολίτες κατά τη διάρκεια δεκαετιών.

Και στη συνέχεια, τα τελευταία χρόνια, έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες χιλιάδες Άραβες της Συρίας από τη συνοριακή περιοχή, στην οποία η στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο Ιζετμπέγκοβιτς.
Η ηγέτης του μεγαλύτερου μουσουλμανικού κόμματος στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη ελπίζει ότι ο τουρκικός στρατός θα τελειώσει σύντομα την επιχείρηση με ελάχιστα θύματα.
«Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται την ασφάλεια και την εδαφική της ακεραιότητα, καθώς και να επιλύει το ζήτημα των προσφύγων. Οι Σύριοι έχουν δικαίωμα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, από τα οποία εκδιώχθηκαν με βία», πρόσθεσε ο μουσουλμάνος πολιτικός.
ΠΗΓΗ: ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ