Αδιανόητη η προπαγάνδα των δολοφόνων. Πως οι τούρκοι παγίδευσαν διεθνές δίκτυο για να παρουσιάσουν ως fake news τις θηριωδίες τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άξιοι ομοϊδεάτες του Γκαίμπελς οι τούρκοι δολοφόνοι. Αυτό που έκαναν στο δίκτυο ABC, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.
Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Άγκυρας και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, διακίνησε βίντεο που δήθεν έδειχνε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην Συρία. Έδειχνε συγκεκριμένα θηριώδεις εκρήξεις που κυριολεκτικά έκαναν τη νύχτα μέρα.
Όπως ήταν επόμενο, το αμερικανικό δίκτυο ABC, πήρε το βίντεο και το μετέδωσε μαζί με απαξιωτικά σχόλια για την Τουρκία, κάνοντας ευθέως λόγου για τουρκική θηριωδία.
Το βίντεο όμως που είχε διακίνηση ο στενός συνεργάτης του Ερντογάν, δεν ήταν από την Τουρκία, αλλά από άσκηση δυτικών ενόπλων δυνάμεων σε άσχετο χρόνο. Έτσι, οι τούρκοι περιμένουν στη γωνία το ABC και όταν διακίνησε το βίντεο, το κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων! Ψευδών ειδήσεων που οι ίδιοι φυσικά είχαν δημιουργήσει ακριβώς για να παγιδεύσουν τα διεθνή δίκτυα και να παρουσιάσουν ως ψευδείς ειδήσεις τις αναφορές για τις τουρκικές θηριωδίες κατά αμάχων στην Συρία.
img 2229
Φυσικά, μπορεί ο δήμαρχος και συνεργάτης του Ερντογάν να φρόντισε να εξαφανίσει το βίντεο, τα αρχεία όμως παραμένουν. Έτσι αποκαλύφθηκε αυτή η ελεεινή μεθόδευση των τούρκων.
img 2230

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ