Καραμανλής: "Δεν θα αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι το 2021"

Ο Κώστας Καραμανλής, υπουργός Υποδομών μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN και έδωσε διευκρινίσεις τόσο για τα ΜΜΜ όσο και για τα τέλη κυκλοφορίας.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2020 πλησιάζουν ενώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την ανάρτηση των ειδοποιητηρίων στο Taxisnet. Δεκάδες, λοιπόν, είναι οι φορολογούμενοι που σκέφτονται να παραδώσουν τις πινακίδες τους στην Εφορία.
Ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής μίλησε στο OPEN και ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας έως το 2021.
Παράλληλα, επισήμανε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι να δώσει κίνητρα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αγοράσουν νέα αυτοκίνητα και όχι να πουλήσουν τα παλιά τους.
Σχετικά με τις αστικές συγκοινωνίες διευκρίνισε πως η κυβέρνηση σέβεται, ιδιαιτέρως για την Αθήνα, τον δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών. Τονίζοντας πως πρόκειται και για δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού.
Αναφορικά με τον ΟΑΣΘ συμπλήρωσε πως βρήκαν 200 λεωφορεία αντί για 600 που απαιτούνταν ενώ κατέδειξε το έργο της κυβέρνησης στη διάσωση της εν λόγω επιχείρησης η οποία είχε επιδότηση 100% πάνω από τα έσοδά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ