100.000 Αποζημίωση σε καρκινοπαθή που διέσυραν οι Ράδιο Αρβύλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

100.000 Αποζημίωση σε καρκινοπαθή που διέσυραν οι Ράδιο Αρβύλα.
 
Ο Αντώνης Κανάκης και το Ράδιο Αρβύλα που από πέρυσι προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ, μας έχουν προσφέρει άφθονο γέλιο με τα σατιρικά σκετσάκια τους.
Σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open «Ευτυχείτε» παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ για τον Αντώνη Κανάκη και την σατιρική του εκπομπή.

https://youtu.be/h1pANtzdvfg
Σύμφωνα με αυτό ο παρουσιαστής, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και ο ΑΝΤ1 (διότι η τότε εκπομπή έπαιζε στο κανάλι του), καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κυρανίδη.
Η εκπομπή τότε είχε παρουσιάσει ένα βίντεο με τον οδηγό νταλίκας κ. Κυρανίδη να μιλάει και η φωνή του ήταν πολύ λεπτή, οι «Αρβύλα» το σατίρισαν και γέλασαν. Όμως ο κ. Κυρανίδης έπασχε από καρκινοπάθεια στο λάρυγγα γι αυτό μίλαγε έτσι. Φυσικά, η εκπομπή και παρουσιαστής δεν το γνώριζαν. Ο οδηγός όμως έκανε αγωγή προς την εκπομπή. Η αγωγή επιδικάστηκε και βγήκε η απόφαση για αποζημίωση 100.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος του οδηγού νταλίκας κ .Παπαδάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η πλευρά του κ.Κυρανίδη ζήτησε και επεδίωξε μια επανόρθωση όμως από την εκπομπή το αρνήθηκαν, διότι όπως ισχυρίστηκαν το «Ράδιο Αρβύλα» είναι μια σατιρική εκπομπή και δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής.
Η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια όπου ήρθαν και τα άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη , την παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα και τον ΑΝΤ1, καθώς καλούνται να πληρώσουν 100.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ