Βρετανία: Στραγγάλισε τη σύντροφό του και την μαχαίρωσε 15 φορές στο λαιμό και την καρδιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άνδρας μαχαίρωσε τη σύντροφό του μέχρι θανάτου όταν έχασε τον έλεγχο, όπως λέει, έπειτα από χρόνια καβγάδων.
Ο 33χρονος Michael Foran, κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 33χρονη June Jones, και στη συνέχεια την μαχαίρωσε 15 φορές στον λαιμό και την καρδιά στις 10 Δεκεμβρίου του 2018.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, που είναι σε εξέλιξη, αναφέρθηκε ότι ο δράστης έκρυψε το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, κάτω από κουβέρτες και είπε στην οικογένειά της ότι ήταν έξω με φίλους της.
Το πτώμα βρέθηκε τρεις εβδομάδες μετά, όταν η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμά του στο West Bromwich. Ο Foran κρύφτηκε όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν το πτώμα μέσα στην μπανιέρα.
Στη συνέχεια ο δράστης τηλεφώνησε στη μητέρα του στην Ιρλανδία και της είπε “θα με κατηγορήσουν για φόνο. Με είχε τρελάνει. Σχεδόν 10 χρόνια τώρα. Τέλος. Είμαι τελειωμένος”.
Σε ακόμα ένα τηλεφώνημα ενώ είχε συλληφθεί είπε στη μητέρα του “την ανεχόμουν για 10 χρόνια. Πέρασα μια κόλαση με αυτή την οικογένεια. Με είχαν βάλει στην κόλαση. Δεν έβγαινα από την πόρτα χωρίς να τσακωθούμε. Όταν έχασα τον έλεγχο, ξέφυγα. Με έσπρωχνε στα άκρα για χρόνια. Λυπάμαι για ότι έκανα. Δεν ήθελα να κάνω ότι έκανα. Με είχαν υπό έλεγχο για 11 χρόνια. Με “έσπασαν”, Δεν μπορούσα να φτιάξω ούτε ένα τσάι στο σπίτι. Την αγαπούσα αλλά με “έσπασαν””.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ