Βελόπουλος: Να κλείσουμε τα σύνορα για μην έρχονται άλλοι πρόσφυγες. Μπράβο στους κατοίκους που αντέδρασαν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι πρέπει να κλείσουν τα σύνορα ώστε να μην έρχονται άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα.

“Οι άνθρωποι αυτοί έρχονταν εδώ γιατί στη Συρία υπήρχε πόλεμος. Σήμερα τελείωσε ο πόλεμος, άρα πρέπει να πάνε στις πατρίδες τους. Λέω τα λογικά, δεν λέω κάτι παράλογο. Από την άλλη πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι γιατί έρχονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, τους μεταφέρει δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης σε διάφορες περιοχές. Η απάντηση βγαίνει αβίαστα. Γιατί πρέπει να αποφορτίσουμε τα νησιά”, είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Βελόπουλος.

“Έχουμε κλείσει τα σύνορα; Σταμάτησαν να έρχονται και άλλοι; Η μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν σημαίνει ότι τα νησιά θα ξεμπλοκάρουν γιατί έρχονται συνεχώς. Τι λέει η λογική; Κλείνουμε τα σύνορα, ασφαλίζουμε τις πόρτες των σπιτιών μας. Να μην μπαίνουν άλλοι μέσα”, σημείωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε:

“Ο νέος νόμος Χρυσοχοΐδη απαγορεύει το ‘push back’. Το εφαρμόζει η Ιαπωνία, η Αμερική, η Αυστραλία, το εφαρμόζουν όλες οι χώρες. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι άλλους, τους αφήνουν σε εμάς. Άρα εμείς διαχειριζόμαστε το πρόβλημα της Ευρώπης”.

“Εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Εύγε λοιπόν στους κατοίκους για την αντίδραση τους για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν ρωτήθηκαν… Δεν ρωτήθηκε κανείς από τους κατοίκους και μπράβο τους που αντέδρασαν”, δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ