24/09/2021

Πρόεδρος του ΣΕΒΕ: ο Πρωθυπουργός αντί να κατοχυρώσει το Macedonia, κατοχύρωσε το Makedonia!!

image 3 2

Εάν ισχύει αυτή η αποκάλυψη, Μιλάμε για ολέθριο εθνικό λάθος, που πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί.
Η άσκηση εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει πλέον ξεφύγει. Με πρώτον τον πρωθυπουργό, μέγα λάτρη των τεχνολογιών και εραστή της Google.

Μην απορήσετε πλέον για οτιδήποτε πει ή κάνει από εδώ και πέρα. Μόνο που αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος και σε εθνικά θέματα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωσταντόπουλος λοιπόν αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο ελληνικό παράρτημα του ρώσικου ειδησεογραφικού πρακτορείου ΣΠΟΥΤΝΙΚ τη «μεγαλοφυή» ανακάλυψη του πρωθυπουργού στη google την οποία έκανε εθνική πολιτική.

Λοιπόν ο μεγάλος Μητσοτάκης πούλησε κανονικά το παγκοσμίως γνωστό όνομα «Macedonia» στη Βόρεια Μακεδονία. Δηλαδή τα προϊόντα της γειτονικής χώρας θα έχουν ως χώρα προέλευσης το «Macedonia» και όχι το «North Macedonia» και κράτησε για τα ελληνικά προϊόντα το «Makedonia».

Και αυτό καθώς έψαξε στη Google και βρήκε από τα αποτελέσματα του search ότι το Macedonia παραπέμπει στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ το makedonia γραμμένο στα greeklish στην Ελλάδα.

Και με ελαφριά τη καρδία το υιοθέτησε. Αν αυτό δεν το λες αυτογκόλ από έναν μακεδονομάχο πρωθυπουργό ο οποίος στήριξε ολόκληρη την προεκλογική του εκστρατεία στην αντίθεσή του στη Συμφωνία των Πρεσπών, τι το λες;

Όταν μάλιστα το ανακοινώνει με ύμνους ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ και υπάρχουν Μέσα Ενημέρωσης όπως το Βήμα του Μαρινάκη, βεβαίως – βεβαίως, που τον θεωρούν «έξυπνο και πρακτικό» τότε κάτι δεν πάει καλά στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Οι σύμβουλοί του μάλιστα και ειδικά αυτοί επί της εξωτερικής πολιτικής, θα πρέπει να του απαγορεύσουν άμεσα να ψάχνει στη Google και να ασχολείται με εθνικά θέματα γιατί δυστυχώς υπάρχουν και άλλες περιοχές της Ελλάδας που έχουν ονομασία κοινή με γειτονικές χώρες. Όπως για παράδειγμα η Θράκη.

Documentonews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ