Έσεξ: Νέα φρικιαστικά στοιχεία για το φορτηγό. θανάτου με τους 39 Κινέζους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουλάχιστον 10 ώρες στο κοντέινερ-φέρετρο

Σύμφωνα με τις βελγικές αρχές οι άνθρωποι αυτοί ήταν παγιδευμένοι τουλάχιστον από τη στιγμή που έφτασαν στο λιμάνι του Ζεεμπρούγκε.

Όπως είπαν Βέλγοι αξιωματούχοι αυτό σημαίνει ότι οι 39 Κινέζοι ήταν κλεισμένοι σε θερμοκρασίες έως και -25 βαθμούς Κελσίου για τουλάχιστον 10 ώρες χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ήταν παγιδευμένοι για ακόμα περισσότερες.

Λιγότερο αέρα και από φέρετρα

Η Daily Mail, μέσω δημοσιεύματος, φιλοξενεί μαρτυρίες εργαζομένων για τα κοντέινερ στα οποία επικρατούν συνθήκες ακραίας ψύξης, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους -25 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη κι αν δεν είναι ενεργοποιημένη η ψύξη, τότε τα προβλήματα θα έρχονταν αργά ή γρήγορα από την έλλειψη οξυγόνου. Τα κοντέινερ είναι «καλά σφραγισμένα» και μάλιστα… έχουν «λιγότερο αέρα ακόμη κι από τα φέρετρα», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Daily Mail.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι βρετανικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να φτάσουν στη λύση του γρίφου, σχετικά με το ποιος ευθύνεται για τη μεταφορά των 39 ανθρώπων από το Βέλγιο στη Βρετανία. Μεταξύ άλλων, οι έρευνες στοχεύουν σε συμμορίες της Βορείου Ιρλανδίας, σύμφωνα με τον Guardian.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ