Στη φυλακή η διάσημη Σερβα τραγουδίστρια Radojka Kecman. Έκρυβε ολοκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σέρβα τραγουδίστρια και “αστέρι” του Instagram, Radojka Kecman συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά της, όπου ανακάλυψαν αυτόματα όπλα, περίστροφα, σιγαστήρες και πυρομαχικά, που όπως αναφέρουν οι Αρχές προορίζονταν για ένα εγκληματικό συνδικάτο στο Μαυροβούνιο.

Ο δικαστής αποφάσισε η 25χρονη να κρατηθεί για 30 ημέρες στη φυλακή για τις κατηγορίες της παράνομης κατοχής και εμπορίου όπλων και εκρηκτικών.

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, όπως αναφέρει το RT.

Το μέγεθος της υπόθεσης αποκαλύφθηκε σε δεύτερη έφοδο στο σπίτι ενός γνωστού της, του Svetozar Zivkovic, όπου η αστυνομία κατάσχεσε 11 καλάζνικοφ, 11 πιστόλια, 10 σιγαστήρες και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας.
Ο 59χρονος Zivkovic, είναι κάτοικος Σουηδίας.

Χθες η εφημερίδα του Μαυροβουνίου Borba υποστήριξε ότι τα όπλα προορίζονταν κατά πάσα πιθανότητα για την Skaljar Clan, μια ομάδα οργανωμένου εγκλήματος με βάση το Κότορ. Τα μέλη της βρίσκονται σε διαμάχη με άλλη εγκληματική ομάδα της περιοχής από το 2014 με αφορμή την εξαφάνισε 200 κιλών κοκαΐνης από την αποθήκη τους στη Βαλένθια της Ισπανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ