Βίντεο ντοκουμέντο με τον 45χρονο στο Γαλάτσι που έπεσε πάνω σε τέντα καταστήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

49B4E22A-BBAA-4EAD-B8CC-425BFCD862BC

“Άγιο” είχε ο 45χρονος άνδρας που έπεσε το πρωί από μπαλκόνι έκτου ορόφου πολυκατοικίας στο Γαλάτσι. Σε βίντεο που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το CNN Greece καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας πέφτει πάνω στην τέντα ζαχαροπλαστείου, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι.

Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρισκόταν κόσμος, που αναστατώθηκε από το ξαφνικό τράνταγμα της τέντας, μη γνωρίζοντας τι πραγματικά συνέβαινε. Στη θέα του 45χρονου που βρισκόταν πάνω στην τέντα του καταστήματος, άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ στο σημείο -όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου- έσπευσαν και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κατάγματα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης, που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, δεν έχουν γίνει γνωστά, δηλαδή αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή για ατύχημα. Την ίδια ώρα, αποκαλυπτικά είναι τα όσα διηγήθηκε στο iefimerida.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Χωριάτικο», πάνω στην τέντα του οποίου προσγειώθηκε ο 45χρονος άνδρας μετά την πτώση του. «Η πτώση του άνδρα ακούστηκε σαν βόμβα. Μιλάμε για τεράστιο θόρυβο, ο οποίος ακούστηκε πέντε τετράγωνα πιο κάτω. Απ’ ό,τι πληροφορούμαστε τώρα είναι καλά στην υγεία του».

https://youtu.be/gwpt4cvRKDI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ