Το Ισραήλ αποκαλύπτει το πρώτο του "Air Force One" (φωτογραφίες)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ακόμα να μην έχει κυβέρνηση, αλλά τουλάχιστον έχει Air Force One!

Το ισραηλινό «Air Force One», που θα εξυπηρετεί τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του Ισραήλ σε επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό, θα υποβληθεί στις πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις τις επόμενες ημέρες.
israeli air force one1
Το αεροσκάφος Boeing 767-300ER έφτασε στο Ισραήλ το καλοκαίρι του 2016 από τον αυστραλιανό μεταφορέα Qantas και έκτοτε τροποποιήθηκε εκ των υστέρων από την Israel Aerospace Industries (IAI). Το κόστος αγοράς και ανακαίνισης του αεροσκάφους εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 600 εκατ. ΝΑΚ (170 εκατ. Δολάρια).
“Τις επόμενες μέρες, το αεροσκάφος θα πραγματοποιήσει την πρώτη δοκιμαστική πτήση στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας αποκατάστασης, σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις του κόσμου των αερομεταφορών”, ανέφερε η IAI σε δήλωση.
Κατά τη διάρκεια δοκιμής διαδρόμου την Πέμπτη πριν από τη δοκιμαστική πτήση, κλήθηκαν ομάδες έκτακτης ανάγκης μετά τη σημαντική αύξηση της θερμότητας στα φρένα του αεροσκάφους. Ένας εκπρόσωπος της IAI, ωστόσο, υποβάθμισε το περιστατικό.
israeli air force one2
Το αεροσκάφος, δήλωσε η IAI, είναιικανός να πετάει συνεχώς στην Κίνα και την Ιαπωνία στην Ανατολή ή στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία στη Δύση.
Πηγή: anash.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ