Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του "6ου Athens Ράλι Σπριντ Άγιος Μερκούριος"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Λόγω διεξαγωγής αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία: «6ο Athens Ράλι Σπριντ ¨Άγιος Μερκούριος¨», το Σάββατο 2/11/2019 και κατά τις ώρες 07.00΄-19.00΄ θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), στο τμήμα της από τη βοηθητική οδό (αριστερός παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας έως το εστιατόριο με την επωνυμία «Λεωνίδας» και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αχαρνών και Ωρωπού.
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:
ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), με κατεύθυνση προς Μαλακάσα:
Τατοΐου – Ν. Κύμης – Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (προς Λαμία).
ΕΠ. Ο. 35 (Μαλακάσας – Αγ. Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης), με κατεύθυνση προς Βαρυμπόμπη:
Βοηθητική οδός (αριστερός παράδρομος) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και εν συνεχεία, είτε από το δημοτικό οδικό δίκτυο περιοχής Αφιδνών, είτε μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) και ακολούθως έξοδος Καπανδριτίου – Καλάμου με κατεύθυνση προς Αφιδνών.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην παραπάνω επαρχιακή οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ