Φουλ επίθεση Ρωσίας κατά ΗΠΑ: "Δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος του αλ Μπαγκντάντι"!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Η Ρωσία εξακολουθεί να μην μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον για την εξάλειψη του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους”, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ διευκόλυναν εξαρχής την άνοδο της τρομοκρατικής ομάδας.

Ο Abu Bakr al-Baghdadi, πρώην ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό κράτος (IS, πρώην ISIS) “είναι, ή ήταν, αν είναι πραγματικά νεκρός, δημιούργημα των Ηνωμένων Πολιτειών”, δήλωσε ο Λαβρόφ στο Rossiya 24.
“Το ISIS εμφανίστηκε ύστερα από την παράνομη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, την κατάρρευση του ιρακινού κράτους και την απελευθέρωση εξτρεμιστών που οι Αμερικανοί κρατούσαν στο παρελθόν στις φυλακές εκεί …”
Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης ότι ο ρωσικός στρατός δεν έχει ακόμα αρκετές πληροφορίες για να επιβεβαιώσει με βεβαιότητα ότι ο αυτοανακηρυγμένος “Χαλίφης” είναι πράγματι νεκρός. «Θέλουμε να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες», είπε.
“Όλα τα ανέφεραν θριαμβευτικά και χαρούμενα. Ωστόσο, οι στρατιωτικοί μας εξακολουθούν να μελετούν το θέμα και … δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλές δηλώσεις των ΗΠΑ μέχρι στιγμής. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ