Πως την πάτησε ο Σταϊκούρας με τα ενοίκια. Ξημερώματα στον Σκαι έλεγε ότι θα μετράνε και σήμερα η Καθημερινή τον κράζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια περίεργη ιστορία που αφορά το αν θα μετράνε τα ενοίκια ή όχι στις ηλεκτρονικές συναλλαγές για το χτίσιμο του  αφορολητου είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Όπως θα διαβάσατε και στο Olympia.gr προχθες το βράδυ στο Σκαι ο Σταϊκούρας αφού έταζε επιδόματα για τα Χριστούγεννα που τα κορόιδευε η ΝΔ όσο ήταν στην αντιπολίτευση είπε πως για το “χτίσιμο” του αφορολόγητου” θα προσμετρώνται και οι δαπάνες για τα ενοίκια.
Ωστόσο, αργότερα, με διαρροές, ο υπουργός πήρε πίσω τη συγκεκριμένη δήλωση, διαψεύδοντας τον εαυτό του.
Ειναι δυνατόν ο Σταϊκούρας να έκανε τέτοιο λάθος ή κάποιοι τον παγιδεψαν; Και το χειρότερο; Είναι δυνατόν να βγαίνει η Καθημερινή και να τον κράζει για την εμφάνιση του στον Σκαι;
Συγκεκριμενα η εφημερίδα του συγκροτήματος Αλαφούζου “συμβουλεύει” τον κ. Σταϊκούρα να μη βιάζεται να διαδίδει θετικές ειδήσεις, καθώς η πρακτική αυτή, όπως υποστηρίζει, δημιουργεί την εντύπωση πως η κυβέρνηση πειραματίζεται εκσφενδονίζοντας αυτοσχεδιασμούς, με με συνέπεια να βλάπτει και την κυβέρνηση και την οικονομία, σύμφωνα πάντα με το editorial της εφημερίδας.
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ