ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 αναμένονται βροχές και καταιγίδες που στα δυτικά και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στα Ανατολικό Αιγαίο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 8 έως 19, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 13 έως 23, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 22 και στην Κρήτη από 14 έως 25.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι ισχυρότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και πιθανώς καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, το μεσημέρι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ και από το απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς.
https://www.meteo.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ