Πόσο πιο αποτυχημένη μπορεί να γίνει η Νίκη Κεραμέως για να καρατομηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επιχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, προεκλογικά ήταν ότι τα Ελληνόπουλα, φεύγουν για τις Νομικές σχολές της Μεγάλης Βρετανίας της Κύπρου, Βουλγαρίας, Πολωνίας της Ρουμανίας με την ανάλογη εξαγωγή “συναλλάγματος” και ήρθε το καλοκαίρι η Νίκη Κεραμέως και έκλεισε την Νομική Πατρών

Φτάσαμε Νοέμβριο τα σχολεία δεν έχουν καθηγητές, σχολεία σε νησιά δεν έχουν καν εκπαιδευτικούς και κάνουν μάθημα μέσω skype, ενώ στην Βόρειο Ελλάδα παιδιά της Τρίτης Λυκείου που σε λίγους μήνες θα δώσουν πανελλήνιες και δεν έχουν κάνει μαθήματα σε εξεταζόμενα μαθήματα λόγω της Νίκης Κεραμέως!

Σήμερα συναγωνίζεται πλεον στα ίσα με την Αννα – φωτοτυπίες – Διαμαντοπούλου ως πιο αποτυχημένη υπουργός Παιδειας με την αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κυβερνήσει με αυτά τα ΜΜΕ και τα fake news θέλει πολίτες αγράμματους και κάνει ότι μπορεί, για να αποβλακώσει τον λαό με τους δημοσιογράφους που διορίζει, αλλά μην μας περνάει για ηλίθιους.

Επιτυχία για έναν υπουργό Παιδείας είναι να μορφώνονται οι Ελληνες, κατά το Σύνταγμα, άρα να ιδρύει σχολεία και πανεπιστήμια. Όταν κλείνουν σχολές και τμήματα είναι αποτυχημένος

Πόσο πιο αποτυχημένη μπορεί να γίνει η Νίκη Κεραμέως για να καρατομηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

netakias.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ