Τρόμος στην Ευρώπη. Νέο δράμα προσεχώς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μετρ του είδους Τζόρτζ Σόρος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΑΜΑ, ΖΑΕΦ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
Κορυφαίο δράμα θα παιχτεί προσεχώς στις ευρωπαϊκές πόλεις σε συμπαραγωγή Σκοπίων, Αλβανίας και Τουρκίας. Στο ρόλο του κακού μπάτσου ο Ερντογάν. Ράμα και Ζάεφ οι καλοί μπάτσοι. Σκηνοθεσία: Τζορτζ και Άλεξ Σόρος. Με την ευγενική χορηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπόθεση:
Ο Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τα σύνορα σε εκατομμύρια μετανάστες προς την Ευρώπη. Οι καλοί μπάτσοι Ράμα και Ζάεφ θα αντιδράσουν και θα καταστρώσουν σχέδιο διάσωσης της Ευρώπης. Θα προσφερθούν να δημιουργήσουν νέους χώρους  φιλοξενίας στους μετανάστες καθώς και καλές συνθήκες στέγασής τους. Θα αναζητήσουν χρηματοδότηση από την Ευρώπη, η οποία θα θυσιάσει τα χρήματα των Ευρωπαίων για να προλάβει την αλλοίωση του πολιτισμού της από τους μετανάστες. Στον πόλεμο του κακού με το καλό θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες: Οι μονίμως διωκόμενοι δύσμοιροι – αλλά ποιος νοιάζεται για αυτούς – μετανάστες. Α, και οι ευρωπαίοι που θα πληρώνουν, αλλά ευτυχώς τα Media θα είναι στο παιχνίδι και θα επιβάλλουν μιντιακό σκοταδισμό για να τους αποσπούν την προσοχή.
Οι Ράμα και Ζάεφ, με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σόρος θα γίνουν ήρωες. Ο Ερντογάν θα εξουδετερωθεί προς το παρόν.
Λέμε προς το παρόν γιατί ακολουθεί sequel: Η Ευρώπη εντωμεταξύ θα έχει πλημμυρίσει τζιχαντιστές…
 
ΔΕΙΤΕ BACKSTAGE ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ:  ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΑΕΦ-ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ… ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
 
infiltr8or

ΔΗΜΟΦΙΛΗ