Καθ’ υπόδειξη του υποδίκου η επιστολή του αίσχους; Απόπειρα παρέμβασης στην δικαιοσύνη από τους ανθρώπους του Σημίτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία μεγάλη αποκάλυψη που θα πρέπει να προκαλέσει πολιτικό σεισμό έκανε ο Μανώλης Κοττάκης αναφορικά με το τηλεφώνημα που του έγινε από τον προφυλακισμένου υπουργό του Σημίτη, Γιάννο Παπαντωνίου, για να του διαμαρτυρηθεί για τις θέσεις που ο πρώτος εξέφρασε στην εκπομπή του στον real FM.

Ο Μανώλης Κοττάκης χαρακτήρισε λάθος το κείμενο, θεωρώντας το παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, ειδικά όταν αναφέρεται σε «πολιτικό κρατούμενο», για να λάβει -όπως καταγγέλλει- την απίστευτη απάντηση από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ότι έγινε λάθος από τη γραμματέα του!

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου αν έστειλε αυτός το κείμενο και όχι οι «61», επιχείρησε να τα μαζέψει, υποστηρίζοντας ότι έγινε λάθος στη μεταφορά από κείμενο σε κείμενο.!!

Εδώ λοιπόν προκύπτει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Οι περιβόητοι 61 που ανήκουν στο περιβάλλον του Σημίτη, πήραν το κείμενο έτοιμο από τον υπόδικο Παπαντωνίου; Υπέγραψαν δηλαδή ένα κείμενο εις γνώση τους γραμμένο από έναν κατηγορούμενο προκειμένου να επηρεάσουν την ελληνική δικαιοσύνη;

Οφείλουν άμεσα να απαντήσουν καθώς και η δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να παρέμβει απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή υπόθεση εκβιασμού της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ