Ελλάδα και ΕΕ οφείλουν άμεσα να αναγνωρίσουν την κυβέρνηση Χαφτάρ ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2182 1Η ισλαμιστική κυβέρνηση της Λιβύης, αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ η οποία όμως είναι και ΑΟΖ της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Στο Ολυμπία το γράφουμε εδώ και χρόνια. Έχουμε καταγράψει και προβάλει όλες τις επιτυχίες του εθνικού στρατού της Λιβύης, κατά των τούρκων και τον συνεργών τους. Όπως επίσης έχουμε αποκαλύψει ότι ο στρατάρχης Χαφτάρ είναι ένας κορυφαίος σύμμαχος για την Ελλάδα.
Τώρα όμως όλοι έχουν πειστεί ότι η κυβέρνηση που εγκαθιδρύθηκε στην Λιβύη με εντολή της Κλίντον και ολέθρια απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι μία εγκληματική, Ισλαμιστική οργάνωση που λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Τουρκίας. Είναι μία βαθιά ανθελληνική και επικίνδυνη κυβέρνηση.
Ο στρατάρχης Χαφτάρ αντιθέτως, συγκρούεται στο πεδίο της μάχης με τους τούρκους και τους συνεργάτες τους καταγράφοντας μεγάλες νίκες. Είναι ο υπέρμαχος του άξονα Ελλάδας – Αιγύπτου – Λιβύης, άξονας που ισοδυναμεί με πλήρη θωράκιση της Ελλάδας στο νότο.
Η αναγνώριση της κυβέρνησης του λοιπόν από την Ελλάδα, είναι κορυφαίο εθνικό καθήκον. Όπως επίσης και η πίεση, ακόμα και με άσκηση όλων των μέσων εντός ευρωπαϊκής ένωσης προς την κομισιόν, ώστε και οι ευρωπαίοι εταίροι να αναγνωρίσουν επίσης την κυβέρνηση Χαφτάρ.
Διότι οι ισλαμιστές της Λιβύης, αμφισβητούν την ελληνική ΑΟΖ, η οποία όμως είναι και ευρωπαΐκή. Δηλαδή οι ισλαμιστές της Λιβύης, προβαίνουν σε επίθεση κατά της ελληνικής αλλά και ευρωπαΐκής κυριαρχίας. Η ελληνική κυβέρνηση λοιπόν οφείλει σήμερα κιόλας να ενημερώσει τους ευρωπαίους εταίρους και να απαιτήσει την αλλαγή πλεύσης όσον αφορά το θέμα της Λιβύης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ