Μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί σε κάθε έλληνα η ψευδολογία για το δήθεν γεύμα Τραμπ – Μητσοτάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2241Εάν δεν το έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση, ο κύριος Μητσοτάκης έχει κερδίσει τις εκλογές και είναι αυτοδύναμος. Προς τι λοιπόν η προπαγάνδα; Έχει βαρύ εθνικό καθήκον μπροστά του και πρέπει να το φέρει σε πέρας.

Την ώρα που για πρώτη φορά μετά τα Ίμια η Τουρκία τολμά να αμφισβητεί ευθέως την εθνική μας κυριαρχία με την συμφωνία της Λιβύης, προκαλεί σοβαρό προβληματισμό η προσπάθεια από το μέγαρο Μαξίμου να παρουσιάζει μία πλαστή πραγματικότητα με επικοινωνιακά τρικ.

Το έθνος δεν περιμένει από τον κύριο Μητσοτάκη να διαφημίζει περιβόητα δείπνα με τον Τραμπ, αλλά να κάνει συγκεκριμένες και θαρραλέες ενέργειες για να αντιμετωπίσει τον τουρκικό κίνδυνο. Όπως την αναγνώριση της αντιπολίτευσης στην Λιβύη που θα έπρεπε να την έχει κάνει από χθες.

Θα έπρεπε ήδη να έχει σηκώσει τηλέφωνο και να πάρει τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, να απαιτήσει να μιλήσει μαζί του και να του θέσει το μείζον εθνικό θέμα.

Τι συμβαίνει λοιπόν κύριε Μητσοτάκη; Κυβερνάτε τη χώρα πλέον. Δεν προσπαθείτε να κερδίσετε τις εκλογές από τον Τσίπρα. Φερθείτε λοιπόν ανάλογα. Η Ιστορία δεν θα συγχωρέσει θεατρινισμούς τύπου Ιωαννίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ