Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Mega: Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία της πρεμιέρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται προκειμένου να βγει στον αέρα το Mega.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται και πάλι στις οθόνες μας αφού ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εξασφάλισε το όνομα και το σήμα του μέσω του πλειστηριασμού. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο εφοπλιστής ήταν εκείνος που πλειοδότησε, αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες για την πρεμιέρα του νέου Mega.
Η 20η Νοεμβρίου ήταν το πρώτο σενάριο αφού συνέπιπτε με την ημερομηνία των 30 ετών από την στιγμή που εξέπεμψε για πρώτη φορά. Ωστόσο το χρονικό διάστημα ήταν πολύ μικρό για να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες.
Νέα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ημερομηνία της νέας πρεμιέρας του Mega θα γινόταν την 1η Ιανουαρίου.
Ωστόσο απέχουμε περίπου δύο εβδομάδες και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τίποτα, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα σχετικό trailer. Είναι γνωστό ότι το κανονικό λανσάρισμα του καναλιού θα γίνει τον Σεπτέμβριο με τη νέα σεζόν, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την πρεμιέρα του νέου Mega.
Η κωλυσιεργία έχει να κάνει με νομικά ζητήματα σχετικά με την μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας Τηλέτυπος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα enimerosi24.gr γίνεται προσπάθεια ώστε το κανάλι να βγει στον αέρα το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα αποκλείεται το κανάλι να είναι έτοιμο μέχρι τη 15η Ιανουαρίου.
Κανείς όμως δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας.
Πηγή: dailymedia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ