Βρέφος στα σκουπίδια: Η γυναίκα ούρλιαζε πως είναι βρέφος και δεν την πίστευαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 2386Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΕΣΥΡΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.
ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΕΠΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ!
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το χριστουγεννιάτικο θαύμα που έγινε σήμερα νωρίς το πρωί στην Καλαμάτα. Όπως επίσης και για την θηριωδία των βρεφοκτόνων.
Ο κάδος στον οποίο πέταξαν το βρέφος, ήταν υπόγειος με βάθος 3 m! Δηλαδή είχαν προφανή στόχο να το δολοφονήσουν αφού γνώριζαν ότι στις έξι τα ξημερώματα θα περνούσε από εκεί το όχημα αποκομιδής, που είναι ειδικό όχημα και πολτοποιεί αμέσως το περιεχόμενο των υπόγειων κάδων.
Το όχημα δεν πέρασε στην ώρα του, διότι παρουσίασε βλάβη όταν πήγα να το βάλουν μπροστά!
Γυναίκα που τάιζε ακριβώς σε εκείνο το σημείο αδέσποτες γάτες, άκουσε το κλάμα διότι πλησίασε ακριβώς πάνω από το καπάκι. Το κλάμα ήταν αδύνατον να ακουστεί από οποιαδήποτε άλλη θέση, διότι ο κάδος είναι 3 m θαμμένος κάτω από τη γη.
Η γυναίκα εκλιπαρούσε τους περαστικούς να παρέμβουν πριν περάσει το όχημα αποκομιδής, λέγοντάς τους ότι είναι μωρό αυτό που κλαίει μέσα στον κάδο και δεν την πίστευαν!
Όταν εντέλει με τις κραυγές της τους έπεισε, κλήθηκε η αστυνομία. Ο αστυνομικός κυριολεκτικά κατέρρευσε όταν είδε το βρέφος, και βούτηξε στην κυριολεξία μέσα στον κάδο για να το βγάλει με δάκρυα στα μάτια.
Το καλό και το κακό συγκρούστηκαν σε μια χριστουγεννιάτικη ιστορία. Αυτή την φορά, κέρδισε η ανθρωπιά, η καλοσύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ