Ρωσία Vs ΗΠΑ: "Έχουν χρέος 22τρισ. και επιβάλλουν και κυρώσεις!"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις κυρώσεις των ΗΠΑ για τον Nord Stream 2 και τον TurkStream που ετέθησαν σε εφαρμογή, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ, με τα ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα χρέους, απαγορεύει σε άλλες χώρες να αναπτύξουν τις οικονομίες τους.

Γερμανία Vs ΗΠΑ: «Απορρίπτουμε την παρέμβαση στις εσωτερικές μας υποθέσεις»
«Ένα κράτος με χρέος 22 τρισ. δολ. απαγορεύει σε φερέγγυες χώρες να αναπτύξουν τους πραγματικούς τομείς της οικονομίας τους», επεσήμανε η ίδια, στο Facebook.
Και συνέχισε: «Η αμερικανική ιδεολογία ζωής δεν άντεξε τον παγκόσμιο ανταγωνισμό, κάτι που ο το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει τακτικά, εκδίδοντας νέο ‘ένταλμα οικονομικής σύλληψης’. Θα ζητήσουν σύντομα να σταματήσουμε αμέσως να αναπνέουμε Και πολλοί θα υπακούσουν, τελικά».
keimeno zakharova post
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι τίθενται σε ισχύ οι κυρώσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο των ΗΠΑ για την εθνική άμυνα (γνωστό ως NDAA), ζητώντας τον άμεσο τερματισμό των εργασιών για τα πρότζεκτ του Nord Stream 2 και του TurkStream.
Προηγουμένως, την Παρασκευή, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, επικύρωσε το νομοσχέδιο, καθιστώντας το νόμο του κράτους.
Η ευρωπαϊκή αντίδραση
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέκρινε σήμερα την επιβολή κυρώσεων από τις ΗΠΑ εναντίον των εταιρειών που συμμετέχουν στην κατασκευή του αγωγού Nord Stream 2.
«Επί της αρχής η ΕΕ είναι αντίθετη στην επιβολή κυρώσεων εναντίον ευρωπαϊκών εταιρειών που επιδίδονται σε νόμιμες δραστηριότητες», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ